Stoppen met roken

Acupunctuur heeft al velen geholpen in het stoppen met roken. De behandeling is gericht op het herstellen van uw energiebalans opdat het lichaam zichzelf kan herstellen.  De acupunctuurbehandeling is erop gericht om onthoudingsverschijnselen weg te nemen, als prikkelbaarheid, rusteloosheid, overmatig zweten etc. Ook heeft acupunctuur een ontspannende werking en zet het lichaam aan tot ontgiftigen.

In een studie uitgevoerd aan de Universiteit van Oslo, Noorwegen, vond men dat het verlangen om te roken tot vijf jaar na de eerste acupunctuur behandeling aanzienlijk is verminderd. Ook gaven de meeste test personen aan dat sigaretten minder goed smaakten na de acupunctuurbehandeling. Uit persoonlijke ervaring leert dat de meeste personen zich energieker voelen en hun huid gezonder uitzien.

Voor de behandeling wordt zowel acupunctuurpunten op het lichaam als op de oren gebruikt. De behandeling is vrijwel pijnloos. Voor tussen de behandelingen, krijgt u pleisters met kleine zaadjes mee op de acupunctuurpunten op het oor. Wanneer u naar een sigaret verlangt, raakt u zachtjes te oor-acupunctuurpunten aan om de geest te kalmeren en het verlangen naar een sigaret te elimineren.

Acupunctuur is geen wondermiddel om u van uw rookverslaving te helpen. Maar acupunctuur is effectief in het vergemakkelijken om te stoppen met roken en voorgoed rookvrij te blijven. Als u gereed ben om te stoppen kunt u contact opnemen en een start maken met een gezond en rookvrij leven.

Een standaard behandeling bestaat uit 4 sessies. Afhankelijk