Chinese dokter in Rotterdam

Bent u op zoek naar een Chinese dokter in Rotterdam en omstreken? Dan bent u bij onze praktijk, Acupunctuur en Gezondheidscentrum Chen, zeker aan het juiste adres. In onze praktijk gaan wij er van uit, dat lichaam en geest een zijn. Een gezond lichaam vormt immers een stevige basis voor een gezonde geest. Wij bieden als Chinese dokter in Rotterdam u kruidentherapie, acupunctuur, electro-acupunctuur, tuina-massage, moxa, guasha, cupping en levensstijl- en dieetadviezen om zo uw lichaam en geest gezond en vitaal te houden.

Als uw Chinese dokter in Rotterdam bent u bij ons verzekerd van de volgende voordelen:

  • Wij bieden de scherpste tarieven van heel Nederland;
  • Bij ons vindt u een professionele Chinese geneeskundige;
  • Erkende therapeut;
  • Vergoeding door uw zorgverzekeraar;
  • Lid van Beroepsvereniging Zhong.

Wilt u direct een afspraak maken met onze Chinese dokter in Rotterdam? Of heeft u nog bepaalde vragen over onze werkwijze of behandelingen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Ook kunt u bellen naar 010 – 66 900 88 of 06 – 875 88 336.

Acupunctuur & Gezondheidscentrum is gevestigd aan Duyststraat 5 in Rotterdam.

Een behandeling bij onze Chinese dokter in Rotterdam

In een persoonlijk gesprek vertelt u onze Chinese dokter in Rotterdam over uw gezondheidsklacht(en), het ontstaan en het verloop hiervan. Tijdens dit gesprek stellen wij u een aantal vragen over uw gezondheid; over het slapen, uw dagelijkse activiteiten, sport, de stoelgang, et cetera.

Om uw gezondheidstoestand nog nader te bepalen wordt onder andere aan uw pols gevoeld en naar uw tong gekeken. Aan de hand van de resultaten, stellen wij een diagnose samen en wordt deze aan u uitgelegd. In overleg met u wordt er een behandelplan opgesteld met de meest effectieve therapievormen. Zo krijgt u inzicht in de frequentie en lengte van het te verwachten totale behandeltraject.

Direct een afspraak maken bij de Chinese dokter in Rotterdam?

Wilt u een afspraak maken? Bel dan direct naar 010 – 66 900 88. Onze praktijk is gelegen in Delfshaven Rotterdam, tussen de Rochussenstraat en de Nieuwe Binnenweg. Als u vragen heeft of een behandeling bij de Chinese dokter in Rotterdam bij u wel zal werken, neem ook dan contact met ons op. Wij geven u graag op al uw eventuele vragen antwoorden en nader inzicht.