Acupunctuur centrum Rotterdam

Ons vernieuwde website: acupunctuurrotterdam.nu

Zoekt u naar een goed adres voor acupunctuur centrum Rotterdam? Dan bent u bij onze praktijk, Acupunctuur & Gezondheidscentrum Chen, zeker aan het juiste adres. In onze praktijk hanteren wij het uitgangspunt dat lichaam en geest één zijn. Een gezond lichaam vormt een stevige basis voor een gezonde geest. Dit omvat iemands gedachten, emoties en algehele psychische toestand. Wij bieden u met kruidentherapie en acupunctuur in Rotterdam een uitstekende mogelijkheid om uw lichaam en geest gezond en vitaal te houden. Dit dankzij de traditionele Chinese Geneeskunde, welke Acupunctuur & Gezondheidscentrum Chen hanteren in de praktijk.

Voor een behandeling acupunctuur in Rotterdam, onderscheiden wij ons door de volgende voordelen:

Wilt u meer weten over de werkwijze bij een behandeling acupunctuur Rotterdam centrum? Of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Ook kunt u Whatsappen naar 06 – 875 88 336.

De mening van anderen over hun ervaringen in onze praktijk in Rotterdam geeft een beter beeld van de toepasbaarheid van traditionele Chinese geneeskunde. Op deze pagina leest u enkele ervaringsverhalen van onze cliënten.

Meer informatie over Chinees Geneeskundig voedingsadviezen vindt u hier. Voor de beste ervaring kunt u ons vernieuwde website bezoeken: www.acupunctuurrotterdam.nu

Acupunctuur & Gezondheidscentrum Chen is gevestigd aan Duyststraat 5 in Rotterdam

De visie van onze praktijk acupunctuur centrum Rotterdam

Acupunctuur is onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeskunde. Het is inmiddels ook door de Wereldgezondheidsorganisatie WHO officieel erkend. Acupunctuur is uitermate geschikt voor het op peil houden van uw energieniveau voor een optimale welzijn en vitaliteit.

Zoals wij het zien, stroomt de Qi bij een gezond persoon ongehinderd door de meridianen. Dit zijn in feite de energiebanen, die onze organen en ledematen verbinden. Een ongehinderde stroom van Qi in de meridianen zorgt voor een goede doorbloeding en een alert immuunsysteem in ons lichaam. Invloeden, zoals virussen, hitte, koud en wind, kunnen de stroming van de Qi in de meridianen blokkeren. Met een behandeling acupunctuur in Rotterdam stimuleert Acupunctuur & Gezondheidscentrum Chen de vrije stroom van Qi in de meridianen om zo obstakels te verwijderen.

Direct een afspraak maken voor behandeling acupunctuur centrum Rotterdam?

Wilt u een afspraak maken? Whatsapp dan direct naar 06 – 875 88 336. Onze praktijk is gelegen in Delfshaven Rotterdam west, tussen de Rochussenstraat en de Nieuwe Binnenweg. Als u vragen heeft over of een behandeling acupunctuur in Rotterdam bij u wel zal werken, neem dan ook contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw eventuele vragen.