Reviews

Shahbegum Fazal Chatoor
Shahbegum Fazal Chatoor
2021-09-09
A very helpful clinic with lots of expertise. Quickly got helped and advice with great effect. Dr Chen is very good and helpful, as is the rest of the staff.
Alexis Xavana
Alexis Xavana
2021-08-18
Grootte aanwinst voor Rotterdam en regio Rijnmond. Daar waar westerse geneeskunde heeft gefaald, biedt Chinees geneeskunde / Dr Chen met acupunctuur en Chinees kruiden een mogelijke oplossing voor mijn langdurige symptomen. Professioneel en super vriendelijk team. Zeker een aanrader.
Tracy Pereira Bravo
Tracy Pereira Bravo
2021-08-11
Klachten worden heel lief mee omgegaan en super professionele uitleg en aanpak!
M St
M St
2021-07-07
Ik voel me altijd op mijn gemak bij acupunctuur Chen en ik word ook altijd snel geholpen. De klachten worden erg serieus genomen en er wordt alles aan gedaan om je gezondheid te verbeteren. Ik heb een dwarslaesie en sinds de acupunctuur behandelingen heb ik meer gevoel terug gekregen. Ik heb twee jaar lang niks gevoeld in mijn tenen en sinds drie weken acupunctuur voel ik weer iets. Ik ben heel blij!
Buket Yazarel
Buket Yazarel
2021-06-23
Vandaag eerste consult gehad bij dr Chen en meteen ook aan de slag gegaan met naalden. Wat een aardige meneer die je serieus neemt en alles zo duidelijk uitlegd. Hier ben je in ieder geval geen nummertje er wordt naar je geluisterd. Met volle moed op naar de volgende behandeling👍
G F
G F
2021-06-20
Goede ervaring. Had hartkloppingen, rugpijn, migraine , rugpijn etc. En elke weer goed geholpen en van mijn klachten af.
Shirley Soplanit
Shirley Soplanit
2021-05-16
Sinds maart 2021 ben ik onder behandeling bij de acupuncturist Shandy (@ Acupunctuur Rotterdam AHC Chen). Ik had niet verwacht dat ik meteen resultaat zou zien, want ik was van jongs af aan gewend om dagelijks snoep, koekjes en cola te kopen. Er was altijd een reden om suikers te kopen, maar sinds de eerste behandeling is die behoefte minder geworden. Mijn doel; ‘niet meer kopen en niet meer snaaien. Na de eerste behandeling heb ik geen snoep meer gekocht. Ik ben erg tevreden met dit resultaat omdat ik voorheen van alles heb geprobeerd, diëten, vasten en ik ben zelfs meerdere keren onder behandeling geweest bij een hypnotiseur.

Ervaringen

De ervaringen van onze cliënten geven een beter beeld van de toepasbaarheid van de traditionele Chinese geneeskunde.

 • Mijn bevalling

  Bijna precies op de uitgerekende datum zou ik naar het ziekenhuis moeten om mijn bevalling in te laten leiden. Mijn vliezen waren gebroken en dan is het protocol dat je binnen 24 tot 72 uur, moet bevallen. Ik wilde heel graag thuis bevallen en geen chemische hormonen. Mijn vriend nam … Lees meer »
 • Onrustige huid en diarree

  Ik kwam hier voor klachten over een onrustige huid en diarree. Via mijn zus hoorde ik over deze praktijk. Zij was in haar zwangerschap goed geholpen aan haar carpaal tunnel syndroom. Ik kom hier al twee jaar, elke twee weken, heel trouw! Dat doe ik omdat het helpt want mijn darmen … Lees meer »
 • Dikke darmontsteking

  Wij zijn heel erg tevreden met Dr. Chen. Hij legt goed uit wat de bedoeling is van de behandeling. In combinatie met voedingsadviezen en Chinese kruiden heeft mijn man met acupunctuur een stabiele situatie bereikt aangaande dikke darmontsteking (colitis ulcerosa) en is hij helemaal van de medicatie af voor diabetes! … Lees meer »
 • Klachten serieus genomen

  Hier worden je klachten serieus genomen. Er wordt goed geluisterd en er wordt alle tijd voor je genomen. Waar de huisarts je soms niet verder kan helpen kunnen dr. Chen en zijn collega’s dat wel o.a. met acupunctuur. CvdK uit Rotterdam Lees meer »
 • Hoge schildklierwaarde

  Hartkloppingen, vochtophopingen, hoge schildklierwaarde en hoge bloeddruk ondanks pillen. Dokter Chen gaf aan om het tijd te geven en dat het goed komt. En dat is ook zo. Zoals dokter Chen aam gaf slaat de behandeling er aan. Ben erg tevreden. Van mij ook 5⭐ Recensie van G uit Den … Lees meer »
 • Buikpijn en oorsuizen

  Ik had heel lang allerlei klachtjes en pijntjes: Te moe, teveel bloedplaatjes, buikpijn en oorsuizen. Zware medicijnen zag ik niet zitten. Toen kwam ik bij dr Chen. Hij behandelt met acupunctuur en kruiden. Soms doen die naalden wel pijn. Hij zegt wel, dat is om je motor weer te laten … Lees meer »