Reviews

Ervaringen

De ervaringen van onze cliënten geven een beter beeld van de toepasbaarheid van de traditionele Chinese geneeskunde.

 • Mijn bevalling

  Bijna precies op de uitgerekende datum zou ik naar het ziekenhuis moeten om mijn bevalling in te laten leiden. Mijn vliezen waren gebroken en dan is het protocol dat je binnen 24 tot 72 uur, moet bevallen. Ik wilde heel graag thuis bevallen en geen chemische hormonen. Mijn vriend nam … Lees meer »
 • Onrustige huid en diarree

  Ik kwam hier voor klachten over een onrustige huid en diarree. Via mijn zus hoorde ik over deze praktijk. Zij was in haar zwangerschap goed geholpen aan haar carpaal tunnel syndroom. Ik kom hier al twee jaar, elke twee weken, heel trouw! Dat doe ik omdat het helpt want mijn darmen … Lees meer »
 • Dikke darmontsteking

  Wij zijn heel erg tevreden met Dr. Chen. Hij legt goed uit wat de bedoeling is van de behandeling. In combinatie met voedingsadviezen en Chinese kruiden heeft mijn man met acupunctuur een stabiele situatie bereikt aangaande dikke darmontsteking (colitis ulcerosa) en is hij helemaal van de medicatie af voor diabetes! … Lees meer »
 • Klachten serieus genomen

  Hier worden je klachten serieus genomen. Er wordt goed geluisterd en er wordt alle tijd voor je genomen. Waar de huisarts je soms niet verder kan helpen kunnen dr. Chen en zijn collega’s dat wel o.a. met acupunctuur. CvdK uit Rotterdam Lees meer »
 • Hoge schildklierwaarde

  Hartkloppingen, vochtophopingen, hoge schildklierwaarde en hoge bloeddruk ondanks pillen. Dokter Chen gaf aan om het tijd te geven en dat het goed komt. En dat is ook zo. Zoals dokter Chen aam gaf slaat de behandeling er aan. Ben erg tevreden. Van mij ook 5⭐ Recensie van G uit Den … Lees meer »
 • Buikpijn en oorsuizen

  Ik had heel lang allerlei klachtjes en pijntjes: Te moe, teveel bloedplaatjes, buikpijn en oorsuizen. Zware medicijnen zag ik niet zitten. Toen kwam ik bij dr Chen. Hij behandelt met acupunctuur en kruiden. Soms doen die naalden wel pijn. Hij zegt wel, dat is om je motor weer te laten … Lees meer »